Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου-Φίλιππος Σταυροδρομίου 3 - 0.

 Με το βάρος της ΄΄ πρεμιέρας ΄΄  να δυσκολεύει τα πόδια των ποδοσφαιριστών  της Δόξας  ώστε να αναπτυχθούν σωστά  μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η πολύ σφιχτή αμυντική τακτική των φιλοξενούμενων, η ομάδα άργησε κυρίως στο πρώτο μέρος να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα .
Ένα πολύ καλό παιχνίδι που ξεκίνησε αρκετά δυνατά και από τις δυο ομάδες που με διάφορες τακτικές προσπάθησαν να φτάσουν στις περιοχές  ώστε να πετύχουν τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Η Δόξα καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθεί με κάθε τρόπο να σπάσει την πολύ σφιχτή αμυντική διάταξη των φιλοξενούμενων .Οι  επιλογές της όμως δεν μπόρεσαν να φέρουν κάποιο αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Σταυροδρομίου μπήκε στο γήπεδο αρκετά προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίσει ,στάθηκε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο κυρίως αμυντικά και με  κάποιες αντεπιθέσεις προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να πετύχει κάτι καλύτερο, οι προσπάθειες της όμως δεν μπόρεσαν να φέρουν κάτι ιδιαίτερο.
Στο  41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λευτέρης Θωμάς με κεφαλιά ανοίγει το σκορ κάνοντας το 1-0  για την Δόξα.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο  δεύτερο μέρος τώρα η Δόξα μεταμορφωμένη μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να ΄΄ καθαρίσει ΄΄  το παιχνίδι!
Μόλις στο 49΄ ο ωραίος συνδυασμός του Γιώργου Καραδήμου με τον Βασίλη Τσόρμπα, με τον τελευταίο από πολύ κοντά με εξαιρετικό  πλασέ να κάνει το 2-0 .
Η Δόξα πλέον απελευθερωμένη από το άγχος του σκορ γίνεται κυρίαρχη του παιχνιδιού.
Η ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο της μέσα στην περιοχή του και χαμένες ευκαιρίες  είναι πλέον η εικόνα της Δόξας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γιώργος  Καραδήμος ,ο  Γιάννης Τσόλκας ,ο Λευτέρης Θωμάς  είναι από αυτούς που χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες ώστε να κλειδώσουν οριστικά  το αποτέλεσμα για την ομάδα.
Στο 69΄ το σπάσιμο της μπάλας μέσα στην περιοχή από τον Καραδήμο  ,ο Λευτέρης Θωμάς διπλασιάζει τα τέρματα του και κάνει το 3-0 για την Δόξα.
Οι φιλοξενούμενοι  παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους να πετύχουν κάτι καλύτερο μετά και το τρίτο γκολ που δέχονται δείχνουν πλέον να  παραδίδονται σχεδόν στην  υπεροχή της Δόξας.
Το τελικό 3-0 ίσως θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για την ομάδα μας  αν μέχρι το τέλους του παιχνιδιού εκμεταλλευόταν καλύτερα τις χαμένες ευκαιρίες που της δόθηκαν!

Καλή και στημένη σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Σταυροδρομίου, δυσκόλεψε την Δόξα κυρίως στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Καλός σε γενικές  γραμμές  ο κ. Αργυρός  αν και έκλεισε τα μάτια στην ανατροπή του Καραδήμου μέσα στην περιοχή, αρκετά καλοί οι βοηθοί.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.